Cistella Setmana 42 Eco d'aqui


només a Barcelona i rodalies

Les cistelles, les fem d’entre 10 i 15Kg. segons la temporada… ja que el nostre criteri no són els kilos, sinó el valor del producte (no és el mateix un Kg de palla que un Kg d’or). Gastem uns 20€ per cada cistella sencera, això a preu d’horta (és a dir: sense intermediaris, en la gran majoria dels casos) i cobrem 34€ per cada cistella venuda. Els 14€ de diferència són per pagar la gestió de comandes, de contacte amb els productors, el transport de recollida de productes, de lliurament a domicili, el muntatge de les cistelles, i per cobrir mínimament les vacances (quan no queda ningú a Barcelona per dur-li la cistella).  Encara així surt molt econòmic per a tu perquè tractem directament amb l’agricultor.

Com que acostuma a haver-hi molt de producte a la cistella sencera, també oferim mitges cistelles, que tenen un preu de 22€ i estan formades per la mateixa varietat de productes que s’inclouen a la cistella sencera, però que contenen la meitat de quantitat/volum de cada producte.

Cada setmana t’oferim quatre varietats de cistelles de fruita i verdura ecològica de temporada i de proximitat:

 • Cistelles senceres
  • Cistella +V (més varietat)  Conté de 13 a 16 productes diferents
  • Cistella +Q (més quantitat) Conté de 9 a 12 productes amb més quantitat que la Cistella +V
  • Cistella de fruita
 • Mitges Cistelles (mitad de producte que la cistella sencera)
  • Cistella +V (més varietat)  Conté de 13 a 16 productes diferents
  • Cistella +Q (més quantitat) Conté de 9 a 12 productes amb més quantitat que la Cistella +V
  • Cistella de fruita
 • Cistella a mida. Pots escollir els productes que vols a la teva cistella. No té cap despesa a partir de 30€

Sempre pots afegir els extras de fruita i/o verdura que vulguis a la teva comanda de la cistella; aquests afegits es cobren apart.

Les cistelles sugerides són semi-obertes.  Si estàs seguint alguna dieta que et recomana no consumir algun producte, si ja en teniu algun producte a casa, etc. aquests es poden canviar per un altre, mitjançant el full de càlcul (excel) que us adjuntem al correu que us enviarem tos els dilluns. En qualsevol cas, ens agradaria que ens corresponsabilitzéssim d’allò que se’n deriva: no convé abusar-ne, dels canvis, ja que s’ha de tenir en compte que darrere les cistelles només hi ha horts, no supermercats. A les cistelles, s’aplicarà un recàrrec de 0’50€ per cada canvi d’un producte per un altre (per despeses de muntatge i per cobrir les despeses dels excedents que hàgim pogut ocasionar als productors i les productores amb els canvis).

Tots els dilluns enviem un e-mail, a tots els qui col·laboreu dins aquest projecte, amb els productes que hi haurà aquella setmana a la cistella.

Vols rebre el nostre butlletí?

Us demanem que feu la vostra comanda:

 • ABANS DE DIMARTS A LES 12:00 h  (per a aquells a qui us arriba la cistella dimecres)
 • ABANS DE DIMECRES A LES 12:00 h (per a aquells a qui us arriba dijous).

Els dies que repartim cistelles són:

DIMECRES

 • Vallvidrera, la Floresta,  Cerdanyola, Sant Cugat, Canyelles, Nou Barris, Horta,  l’Hospitalet, Esplugues (PATXI)
 • Les Corts, Poble Sec, Sants, Eixample Esquerre, Sant Antoni. (IRAITZ) Por la tarde.

.

DIJOUS

 • Sarrià, Bonanova, Sant Gervasi, Vallcarca, Gracia, Guinardó, Poble Nou, Vil·la Olímpica. (PATXI)
 • Raval, Born, Gòtic, Eixample Dret, Barceloneta (IRAITZ) Por la tarde.

Ningú no està obligat/da a encomanar la cistella cada setmana; al contrari: cadascú es pot pujar i baixar del carro quan ho vulgui; de la mateixa manera, ens podeu encomanar un enviament fixe setmanal i aturar-lo quan ho desitgeu.

El pagament es fa al comptat, quan rebeu la cistella. Si teniu el canvi exacte, millor que millor. Si no sou a casa quan passem a deixar-vos-la (si no aconseguim quadrar els horaris), confirmeu-nos si us sembla bé que us deixem la cistella davant la porta del vostre pis (NO davant la porta del carrer), si és que aconseguim que algun veí/-ïna ens obri la porta de l’edifici. El pagament, en aquest cas, o bé ens el feu per transferència durant la setman en curs, o bé trobem algun lloc on ens deixeu sempre els diners…

També et podem deixar la teva cistella a algun dels punts de recollida amb què comptem a Barcelona i del que t’informem al butlletí setmanal. Només fes-nos saber si prefereixes que te la deixem dimecres o divendres perquè la puguis recollir en horari de botiga.

Darrers butlletins enviats

Vols rebre el nostre butlletí?

SALUT I BONS ALIMENTS!!